Όσοι μπορείτε, δώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και προωθήστε το ιστολόγιο. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2008

Vivartia: Mείωση της τιμής του γάλακτος ΔΕΛΤΑ κατά 3%

Πηγή: Καθημερινή

"Την απόφαση της να προχωρήσει από τη Δευτέρα, 2 Ιουνίου, σε μείωση της τιμής του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ κατά 3% ανακοίνωσε η Vivartia.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής αγοράς γάλακτος, μία γαλακτοβιομηχανία ανακοινώνει μείωση στην τιμή του φρέσκου γάλακτος.

«Σήμερα, παρατηρείται μείωση της τιμής πρώτης ύλης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία λογικά πρέπει να επηρεάσει και την τιμή της ελληνικής πρώτης ύλης. Με δεδομένη την ανωτέρω συγκυρία και την ελπίδα διατήρησης της τάσης αυτής θέλοντας να συμπαρασταθούμε στον Έλληνα καταναλωτή και να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του, μειώνουμε την τιμή του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ κατά 3%», αναφέρεται στην ανακοίνωση."

Σχόλιο: Καλή αρχή, αλλά όχι κάτι σημαντικό. Η τιμή στο γάλα ξέρουμε ήδη ότι μπορεί να κατέβει πολύ περισσότερο. Υπάρχει άλλη μάρκα γάλακτος που πωλείται αρκετά χαμηλότερα από αυτό της ΔΕΛΤΑ. Αν θέλει η Vivartia να δείξει ότι έχει πράγματι αυτή την πρόθεση θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: